Loggbok

Många kaptener har lämnat avtryck i loggböcker världen över under sina seglatser. Vi hoppas att din vistelse hos oss på Västra Kajen också gav dig ett bestående avtryck. Dela gärna med dig av din upplevelse i vår alldeles egna loggbok.

 

Tack alla ni fantastiska campare som lämnar ett avtryck i Västra Kajens Loggbok!

Hälsningar Karin & Tomas

 

Inlägg

En underbar camping med super trevlig personal. Bättre service har vi aldrig varit med om tidigare. En plats vi gärna skulle återkomma till, men tyvärr för långt att köra. Men just nu är vi på en Sverige resa, och fick många tips på sevärdheter utav de som har campingen.

Shit, vi missade att "hänga på låset" för att få plats för husbilen i påsk! MEN undrens tid är inte förbi. Nu är vi i kö...Hoppas vi ses på denna supercamping! Christian o Co i Boden

Längtar alltid till detta underbara campingställe. Bra service,supertrevlig personal. Ingenting verkar omöjligt..Ser framemot ett nytt sommarår med många helger på Västra Kajen.

Vi firade Nyår på Västra Kajen. Perfekt med närhet till city och ändå lugnt och skönt läge. Bra service fastän lågsäsong.

ÄNTLIGEN i hamn, igen! Här har vi varit flera gånger och längtar alltid tillbaka! Personlig service, jättefina platser och bra ordning! Här trivs vi som fiskar i vattnet! *****/***** möjliga!

En av dom trivsammaste camping. Ett fint bemötande alltid med leende på läpparna man känner sig alltid välkommen..rent o städat på hela campingen. denna camping rekomenderas åt alla man känner

För oss finns inga andra alternativ i Piteå än Västra kajen. Familjärt, god service, centralt men ändå lugnt. Toppenställe

Vi besökte Västra Kajens Camping i juli/augusti fem dagar med Husvagn... vi trivdes som fisken i vattnet där och imponerades av campingvärdens gästvänlighet och det personliga välkomnandet...Närheten till vattnet och City var perfekt helt i stil med våra önskemål....Vi kommer definitift att välja Västra Kajen om vi besöker Piteå igen... Hälsningar Lars och Pia Heikkilä Söderfors

Jätte fint ställe! Verkligen värt att besöka om man gillar den genuina sjöstilen :)

Sidor

Skriv i loggboken

 

 

Skicka bokningsförfrågan  för camping/boende då vi inte alltid har möjlighet att ta emot bokningar via telefonen.

 

Campingen är öppen året runt

 Under oktober till mars har vi endast dusch/toalett, latrintömning samt vattenpåfyllning igång. Köket är stängt då det endast är sommarvatten där.

 

Telefon: 0911-120 30

 

 

 

Skeppscaféet öppnar åter i maj 2018

 

 

Glassbåten Öppnar igen i mitten av juni 2018

 

 

Vår nya Campingtillbehörsbutik  öppnar sommaren 2018