Loggbok

Många kaptener har lämnat avtryck i loggböcker världen över under sina seglatser. Vi hoppas att din vistelse hos oss på Västra Kajen också gav dig ett bestående avtryck. Dela gärna med dig av din upplevelse i vår alldeles egna loggbok.

 

Tack alla ni fantastiska campare som lämnar ett avtryck i Västra Kajens Loggbok!

Hälsningar Karin & Tomas

 

Inlägg

Min fru Inger oppererade sitt knä i piteå aug 2015 vi hade bokat på Pite Havsbad men det var ju i princip stängt allt ting utom havet, men då fick jag kontakt med en karl som sa åk till västra kajen i piteå och voj voj vilket trevligt ställe, ombokade omedelbart och hade 2 härliga dygn där helt underbart återkommer under 2016. Hls Erik Olofsson

Det er andre gang vi er her og vi trives godt her. Kommer neste år også.

Vi anlände torsdag em i strålande sol och fick ett mycket trevligt bemötande :):) enkel inloggning blev visad till platsen fick frågan behöver ni en matta eller något annat. Vär kvar här nu fredag fm och vill ej lämna men tyvärr så är det fullt under helgen. Vi kan bara önska de som kommer en fantastisk helg Åke

Vi besöker västra kajen för fjärdegången lika trevligt varje gång att campa där, supertrevlig personal. Tråigt med allt regn 2015 men vi är mer än nöjda ändå.

Vi kom till Västra kajen 25.e juni då allt var ett enda stort innanhav efter otroligt regnande. De flesta platser var under vatten eller i alla fall gyttjiga. "Vi fixar en torr plats till er", "ska jag dra fram el?" säger denne trygge norrlänning - Thomas - som förestår platsen! Förstår ni vad detta betydde för oss? Det bästa bemötande vi någonsin fått på en camping! Kommer alltid att längta tillbaka till Piteå! Med bästa hälsningar Björn Nilsson från Kalmar

En underbar camping med super trevlig personal. Bättre service har vi aldrig varit med om tidigare. En plats vi gärna skulle återkomma till, men tyvärr för långt att köra. Men just nu är vi på en Sverige resa, och fick många tips på sevärdheter utav de som har campingen.

Shit, vi missade att "hänga på låset" för att få plats för husbilen i påsk! MEN undrens tid är inte förbi. Nu är vi i kö...Hoppas vi ses på denna supercamping! Christian o Co i Boden

Längtar alltid till detta underbara campingställe. Bra service,supertrevlig personal. Ingenting verkar omöjligt..Ser framemot ett nytt sommarår med många helger på Västra Kajen.

Vi firade Nyår på Västra Kajen. Perfekt med närhet till city och ändå lugnt och skönt läge. Bra service fastän lågsäsong.

ÄNTLIGEN i hamn, igen! Här har vi varit flera gånger och längtar alltid tillbaka! Personlig service, jättefina platser och bra ordning! Här trivs vi som fiskar i vattnet! *****/***** möjliga!

Sidor

Skriv i loggboken

 

Skicka bokningsförfrågan  för camping/boende då vi inte alltid har möjlighet att ta emot bokningar via telefonen.

Bokningar för sommaren 2020 börjar vi ta emot till våren, exakt datum kommer efter nyår.

 
Campingen är öppen året runt

 Camping Key Europe

 

Butiken/Ekomagasinet
Öppettider September

Onsdag 14-18

Lördag 11-15

Övig tid enligt ök jenny@vastrakajen.se

 

Skeppscaféet

Caféet är stängt för säsongen.

Välkommen åter i maj 2020

 

Glassbåten
Öppettider 2019

Glassbåten är stängt för säsongen vi öppnar igen till midsommar 2020